Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промотивни календар портала, гоо (хттп://ввв.гоо.не.јп), функционалан је календар са листом за сваки месец претварајући се у џеп који вам омогућава да чувате и управљате својим визиткама, белешкама и признаницама. . Тема је Ред Стринг да би приказао везу између гоо-а и његових корисника. Оба краја џепа у ствари држе црвени шавови који постају врхунац дизајна. Календар у пријатно изражајном облику, баш је прави за 2014. годину.

Име пројекта : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Име дизајнера : Katsumi Tamura, Име клијента : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Календар

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.