Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложбени Простор

Ideaing

Изложбени Простор Ово је пословна изложбена сала на Гуангзхоу Десигн Веек-у 2013. коју је дизајнирала компанија Ц&Ц Десигн Цо., Лтд. Дизајн уредно има простор мањи од 91 квадратни метар, који је приказан екраном осетљивим на додир и унутрашњим пројектором. КР код приказан на лампици је веб веза предузећа. У међувремену, дизајнери се надају да изглед целе зграде може код људи давати осећај пун виталности, и стога демонстрира креативност коју дизајнерска компанија поседује, односно "дух независности и идеју слободе" коју заговарају .

Име пројекта : Ideaing, Име дизајнера : Zheng Peng, Име клијента : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Изложбени Простор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.