Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трансформабилне Столице За Кафу И Лежаљке

Twins

Трансформабилне Столице За Кафу И Лежаљке Концепт стола за близанце Твинс је једноставан. Шупљи стол за кафу чува унутра два пуна дрвена седишта. Десна и лева површина стола су заправо поклопци који се могу извући из главног дела стола како би се омогућило вађење седишта. Седишта имају склопиве ноге које треба закренути да би столица била исправна. Једном када су столица или обе столице ван, поклопци се враћају према столу. Кад су столице напољу, стол такође делује као огроман преграда за одлагање.

Име пројекта : Twins, Име дизајнера : Claudio Sibille, Име клијента : MFF.

Twins Трансформабилне Столице За Кафу И Лежаљке

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.