Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мало Технолошка Малопродајна

Cyfer

Мало Технолошка Малопродајна Интеријери малопродајних простора у будућности, као и у садашњости, требали би бити дизајнирани на начин који промовише угодно искуство куповине и прилагођени врсти производа који се продаје. Цифер је високотехнолошка продавница дизајнирана на КР коду. Минималистички по природи елементи дизајна ентеријера и екстеријера заједно стварају глатко проточно окружење наглашавајући снагу производа који се очекује у будућности, док перцепција непрекидно траје небитним препрекама које повећавају ниво уживања и повећавају жељу за интеракцијом са производима.

Име пројекта : Cyfer, Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Мало Технолошка Малопродајна

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.