Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Хранилица

Food Feeder Plus

Хранилица Фоод Феедер Плус не само да помаже деци да једу сами, већ такође значи и већу независност за родитеље. Бебе их могу држати за себе и сисати и жвакати након што здробите храну коју су направили родитељи. Фоод Феедер Плус одликује се већим, флексибилним силиконским кесама да задовоље растући апетит беба. То је неопходно храњење које омогућава малим деци да безбедно истражују и уживају у свежој чврстој храни. Намирнице не треба да се чисте. Једноставно ставите храну у силиконску врећицу, затворите браву и бебе могу уживати у самохрањењу свежом храном.

Име пројекта : Food Feeder Plus, Име дизајнера : Kidsme, Име клијента : kidsme.

Food Feeder Plus Хранилица

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.