Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Hamon

Сат Хамон је сат направљен од равног и округлог посуђа од порцулана и воде. Руке сата окрећу се и лагано надувавају воду сваке секунде. Понашање водене површине је непрекидно преклапање валова насталих од прошлости до данас. Јединственост овог сата је да покаже не само садашње време, већ и нагомилавање и пригушивање времена, на које указује вода која се мења сваког тренутка. Хамон је добио име по јапанској речи 'хамон', што значи ријалити.

Име пројекта : Hamon, Име дизајнера : Kensho Miyoshi, Име клијента : miyoshikensho.

Hamon Сат

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.