Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Полица

bibili

Систем Полица Трезне и класичне у концепцији, ове полице импресионирају снажном личношћу. Ово долази од преокренутог постављања троуглова који стоје, што резултира увртањем који се креће на различитим дубинама јединице преко његове висине. Добијени динамички ефекат даје готово људски став према намештају: изгледа да гледа преко рамена и / или слуша врата. Полице "бибили" производе се у модулима различите ширине. Стога је могуће створити карактеристичне зидове са живахним графичким ефектом.

Име пројекта : bibili, Име дизајнера : Rosset Thierry Michel, Име клијента : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Систем Полица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.