Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паковање За Компостирање

cellulose net tube

Паковање За Компостирање На Тихом океану лебди главно смеће величине Немачке. Употреба амбалаже која је биоразградива не само да ограничава одвод фосилних ресурса већ омогућава и биоразградивим тварима да уђу у ланац снабдијевања. Верпацкунгсзентрум Граз је успешно направио корак у том правцу развијајући цевасте мреже користећи компостива Модал целулозна влакна за стањивање домаћих шума. Мреже су се први пут појавиле на полицама супермаркета у Реве Аустрији у децембру 2012. 10 тона пластике може се спасити само Реве, једноставном променом амбалаже за органски кромпир, лук и цитрусно воће.

Име пројекта : cellulose net tube , Име дизајнера : Verpackungszentrum Graz, Име клијента : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Паковање За Компостирање

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.