Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет Прибора

Cubix

Сет Прибора Уредски прибор у облику коцке, укључујући кутију за спајалице, кутију за наљепнице и држач оловака. Главна идеја Кубикса је стварање „организованог хаоса“. Нико није тајна да је ред на радном месту веома важан. Међутим, многи воле такозвани креативни неред. Решење ове мале контрадикције било је основа концепта Кубикса. Због еластичности црвених шипки готово све што се разбацало по столу може се убацити у држач за оловке под било којим углом, од оловака и оловака свих величина до папира и налепница.

Име пројекта : Cubix, Име дизајнера : Alexander Zhukovsky, Име клијента : SKB KONTUR.

Cubix Сет Прибора

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.