Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Поклон Кутија

Jack Daniel's

Поклон Кутија Луксузна поклон кутија за Вхискеи Јацк Даниел'с Теннессее није само обична кутија која укључује боцу унутра. Ова јединствена конструкција пакета развијена је за сјајне дизајнерске карактеристике, али и за истовремено испоручивање боца. Захваљујући великим отвореним прозорима које можемо видети у целој кутији. Светлост која долази директно кроз кутију наглашава оригиналну боју вискија и чистоћу производа. Иако су отворене две стране кутије, торзијска крутост је одлична. Поклон кутија у потпуности је израђена од картона и пуна је мат ламинирана врућим елементима за утискивање и утискивање.

Име пројекта : Jack Daniel's, Име дизајнера : Kantors Creative Club, Име клијента : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Поклон Кутија

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.