Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Idiomi

Лампа Идиоми; је лампа у своје три димензије и низ осветљења може створити различите сценарије и обогатити окружење заиста новом светлошћу. Жели да буде средство изражавања Светлости. Ова лампица подсећа на теме чистоће линија и облика, као и беле боје. Идиоми омогућава светлости да прати човека у свакодневним радњама, сензацијама, осећајима и тренуцима. Захваљујући иновативном потенцијалу ЛЕД-а, може се прилагодити ситуацијама које га окружују.

Име пројекта : Idiomi, Име дизајнера : Nicolò Caruso, Име клијента : Nicolò Caruso.

Idiomi Лампа

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.