Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ормар За Вечеру

Baan

Ормар За Вечеру "баан" је врста ормара који је посебно дизајниран за употребу вечере. Јединствен је изглед и снага која је наративно повезана са функцијом. Постоји неколико карактеристика система кабинета. Различите функције и карактеристике ормара раздвојене причом као што су уметак за јело и Кутија ткива представљени су камином и димњаком. Надаље, лустере су представљене лустером, а сталак за јело симболизира стубиште. Постоје четири главне компоненте куће помоћу којих се приповедачке идеје.

Име пројекта : Baan, Име дизајнера : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Име клијента : Partly Cloudy Studio.

Baan Ормар За Вечеру

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.