Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Chair with Belly Button

Столица Столица са трбушним дугметом је серија лаганих и преносивих столица која омогућава корисницима да искористе простор око себе, попут степеница, пода или гомиле књига, како би пружили угодније искуство седења. Дизајн столице редефинише идеју конвенционалних седишта пружајући неочекиване могућности седења. Слика столица је настала из сценарија из снова - група дискета и топљивих облика који су се распршили по простору. Тихо се наслањају на зидове и у угловима као што спавају малишани. Свака столица има своје дугме за трбух који даје мало заиграности.

Име пројекта : Chair with Belly Button, Име дизајнера : I Chao Wang, Име клијента : IChao Design.

Chair with Belly Button Столица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.