Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Боца

La Pasion

Боца Ово је ручно рађен предмет који је дизајнирао Артуро Лопез, један од чланова посаде у студију Ксакуике. Идеју о боци добио је када је угледао дрво које је изгледало као пар који се загрли, и то га је натерало да размисли о томе како вољени постају једно када држе једни друге с „пасион“. Стакло коришћено за креирање комада је 95% рециклирано, као и сва стакла која се користе у Студио Ксакуике. Пећи које се користе у студију направила је посада и храни се органским отпадом, попут отпадног биљног уља или биомасе која се прерађује у метан.

Име пројекта : La Pasion, Име дизајнера : Studio Xaquixe, Име клијента : Studio Xaquixe.

La Pasion Боца

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.