Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Осветљење

Yazz

Осветљење Иазз је забавно осветљење сачињено од завојљивих полуголих жица које омогућују кориснику да се савије у било који облик или облик који одговара њиховом расположењу. Такође долази са приложеним прикључком који олакшава комбиновање више јединица заједно. Иазз је такође естетски привлачан, једноставан за употребу и економичан. Концепт је настао од идеје минимизирања осветљења до његових најосновнијих основа као крајњег израза лепоте без губитка естетске утицајне расвете, јер је индустријски минимализам уметност сама по себи.

Име пројекта : Yazz, Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Осветљење

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.