Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Everyday chair

Столица Мајстор Бруно Мунари тврдио је да у свету "постоје више столица него магарца". Зашто онда цртати другу столицу? Већ има пуно добрих столица, неке лоше, неке удобне, друге мало мање. Дакле, замишљајући објект који би потекао из било којег стила који би причао малу причу, одузимајући осмех, свакидашња столица је замишљена. Занимљиво је да без разлике о крепости или пореклу, сваки дан седи са задовољством на белој керамичкој столици ... Њен разиграни карактер постаје позив да седнемо и одвојите мало времена да се опустите.

Име пројекта : Everyday chair, Име дизајнера : Federico Traverso, Име клијента : MYYOUR.

Everyday chair Столица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.