Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто, Столица, Светиљка

Ayers

Сто, Столица, Светиљка Облик и јединство предмета у комбинацији са иновативном употребом материјала у производњи као плута и "плута од плуте" јединствени су фактори који овај комад разликују од осталих. Свака столица је направљена на ЦНЦ машини високе технологије из једног блока плуте. Иста метода примењена је на бази табеле. Столна плоча и кампанула светиљке направљени су од "плуте од плуте" (иновативни материјал који комбинује базалтно влакно и плуту) што комадима даје лакоћу. Лампа користи ЛЕД технологију у свом систему осветљења.

Име пројекта : Ayers , Име дизајнера : Albertina Oliveira, Име клијента : Albertina Oliveira.

Ayers  Сто, Столица, Светиљка

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.