Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампица Са Довнлигхтом

Sky

Лампица Са Довнлигхтом Лагани оков који изгледа као да плута. Танки и лагани диск постављен је неколико центиметара испод плафона. Ово је концепт дизајна који је постигла Ски. Ски ствара визуелни ефекат због којег се чини да је осветљење суспендовано на 5 цм од плафона, што овој светлости даје лични и другачији стил. Због својих високих перформанси, Ски је погодан за осветљење са високих плафона. Међутим, његов чист и чист дизајн омогућава да се то сматра одличном опцијом за осветљавање било каквих дизајна ентеријера који желе да пренесу минималан додир. Најзад, дизајн и перформансе, заједно.

Име пројекта : Sky, Име дизајнера : Rubén Saldaña Acle, Име клијента : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Лампица Са Довнлигхтом

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.