Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Каталог

Classical Raya

Каталог Једна ствар о Хари Раиу - то је да безвремене Раиа песме прошлости још увек остају близу срца људи све до данас. Који је бољи начин да се то уради него са темом 'Класична Раиа'? Како би се створила суштина ове теме, каталог поклона поклона дизајниран је тако да подсећа на стари винилни албум. Наш циљ је био: 1. Направити посебан дизајн, а не странице сачињене од визуелних производа и њихових цена. 2. Стварање нивоа захвалности за класичну музику и традиционалну уметност. 3. Изнеси дух Хари Раиа.

Име пројекта : Classical Raya, Име дизајнера : Vincent Teoh Boon Seang, Име клијента : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Каталог

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.