Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Свећа

Ardora

Свећа Ардора изгледа као обична свећа, али у ствари је веома посебна. Након што се запали, док се свећа постепено топи, открива се облик срца изнутра. Срце унутар свеће израђено је од керамике отпорне на топлоту. Фитиљ се одваја унутар свеће и пролази кроз предњи и задњи део керамичког срца. На овај начин се восак једнолично топи, откривајући срце изнутра. Свијећа може имати различите мирисе што може створити врло пријатну атмосферу. На први поглед људи би помислили да је то уобичајена свећа, али док се свећа топи, откриће њену посебност.

Име пројекта : Ardora, Име дизајнера : Sebastian Popa, Име клијента : Sebastian Popa.

Ardora Свећа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.