Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Чаше За Воду И Алкохолно Пиће

Primeval Expressions

Чаше За Воду И Алкохолно Пиће Кристалне чаше у облику јаја са косим резом. Једноставан кап стакласте течности, природна сочива, заробљен у живописним кристалним чашама које радосно скачу по својој заобљености, одржавајући своју стабилност замишљеним распоредом материјала. Њихово љуљање ствара опуштену и забавну атмосферу. Наочаре се придржавају дискретно на длану када се држе. У симбиози са меко дизајнираним, ручно израђеним подметачима од ораха или ксилита - древних дрвета. Надопуњује је носач ораха у облику елипсе за три или десет чаша и послужавник са храном за прсте. Посуде су окретне због свог глатког елиптичног облика.

Име пројекта : Primeval Expressions, Име дизајнера : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Име клијента : Stories Design.

Primeval Expressions Чаше За Воду И Алкохолно Пиће

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.