Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Садница

Lab

Мултифункционална Садница Овај пројекат жели да створи и створи осећаје и мисли о односима између индустрије и природе. ЛАБ доноси и једноставан и елегантан начин узгоја собних биљака. Корисници могу да конфигуришу његову величину тако да стане у различита подручја и његова светла омогућавају да биљке буду у просторима са недовољно природних извора светлости. То је модуларна структура која омогућава корисницима да се играју са различитим конфигурацијама стаклених посуда које можете користити као саднице или изворе светлости. Дизајн разматра посуде за тераријуме, хидропонике и традиционални начин узгоја.

Име пројекта : Lab, Име дизајнера : Diego León Vivar, Име клијента : Diego León Vivar.

Lab Мултифункционална Садница

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.