Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Продавница

Munige

Продавница Од споља и унутрашњости кроз целу зграду пун је материјала налик бетону, употпуњен црном, белом и неколико боја дрвета, што заједно ствара хладан тон. Стубиште у средишту простора постаје водећа улога, разни кутни пресавијени облици су попут стошца који подржава читав други спрат и спајају се са продуженом платформом у приземљу. Простор је као потпуно део.

Име пројекта : Munige, Име дизајнера : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Име клијента : B.P.S design.

Munige Продавница

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.