Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Играчка

Sofia

Играчка Дизајн је инспирисан словеначким дрвеним колицима за лутке из 19. века. Изазов који је дизајнерима представљао био је узимање играчке која је стара више векова, дајући јој опет сврху, чинећи је привлачном, корисном, занимљивим дизајнерским, другачијим и надасве једноставним и елегантним. Аутори су дизајнирали модеран преносни креветац за лутке. Измислили су органски облик, илуструјући мекоћу односа између детета и играчке за бебе. У основи се прави од дрвета и текстила. Може се користити за спавање, транспорт и чување лутки. Ова играчка подстиче друштвену игру.

Име пројекта : Sofia, Име дизајнера : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Име клијента : kukuLila.

Sofia Играчка

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.