Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Спа, Козметички Салон

LYNX CLUB Business & Beauty

Спа, Козметички Салон Комплекс који се састоји од три спрата. Унутрашњост првог и другог спрата у свемирском стилу. Састоји се од предворја и пет дворана са базенима и СПА зонама. Простор сваке дворане који је технички опремљен вишенаменским, лаконским најједноставнијим облицима, сигуран и удобан. Свака соба има шему боја. У понуди су елементи футуризма и надреализма који наглашавају идентитет ентеријера. На трећем спрату су били смештени ходници, ресторан и ауторски СПА хотели

Име пројекта : LYNX CLUB Business & Beauty, Име дизајнера : Gurleva Marina, Име клијента : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Спа, Козметички Салон

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.