Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотеља

Ami

Фотеља АМИ фотеља је дизајнирана за интензивну употребу у ресторанима. Замишљен је да буде и веома удобан и робустан, а такође да значајно олакшава услугу у тешким условима ресторана. Његов добро заобљен облик са различитим овалним линијама који подсећа на рагби куглу обезбеђује да се купци осећају пријатно и срећно у ресторану. Елиптичне рупе у наручју обложене су обликованим комадима дрвета које људи воле божати. Фотеља је доступна у великом броју светлих боја које омогућавају композицију персонализованог полихроматског сета

Име пројекта : Ami, Име дизајнера : Patrick Sarran, Име клијента : QUISO SARL.

Ami Фотеља

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.