Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кућни Врт

Oasis

Кућни Врт Врт око историјске виле у центру града. Дуга и уска парцела са висинским разликама од 7м. Подручје је било подељено на 3 нивоа. Најнижи предњи врт комбинује захтеве чувара и модерног врта. Други ниво: Башта за рекреацију са две сјенице - на крову подземног базена и гараже. Трећи ниво: Шумска дечја башта. Пројекат је имао за циљ да скрене пажњу са буке града и окрене се природи. Због тога башта има занимљиве водене карактеристике као што су водене степенице и водени зид.

Име пројекта : Oasis, Име дизајнера : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Име клијента : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Кућни Врт

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.