Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Обележивач

Brainfood

Обележивач Ознаке Браинфоод-а је хумористичан приступ читалачкој активности као „храни за мозак“, па су обликоване у кашичици, виљушки и ножу! У зависности од вашег читања, врсте литературе, можете одабрати прави облик, нпр. за романтику и љубавне приче више волите обележивач кашике, за филозофију и поезију виљушку, а за читања из комедија и сцифија можете одабрати нож. Ознаке долазе у многим темама. Овде су грчка храна, грчко лето и грчки мотиви, као нови предлог за дизајн традиционалног грчког сувенира.

Име пројекта : Brainfood, Име дизајнера : Natasha Chatziangeli, Име клијента : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Обележивач

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.