Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Зграда

Flexhouse

Стамбена Зграда Флекхоусе је породична кућа на језеру у Цириху. Изграђена на изазовној трокутастој земљишној парцели, угураној између железничке пруге и локалног приступног пута, Флекхоусе је резултат превазилажења многих архитектонских изазова: ограничених граничних растојања и запремине грађевине, трокутастог облика парцеле, ограничења у вези са локалним језицима. Настала зграда са својим широким стакленим зидовима и белом фасадом сличном врпци је толико лагана и покретна да наликује футуристичком броду који је упловио из језера и нашао се природно место за пристајање.

Име пројекта : Flexhouse, Име дизајнера : Evolution Design, Име клијента : Evolution Design.

Flexhouse Стамбена Зграда

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.