Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Su Zhou

Стамбена Кућа Ако тражите бешавни спој оријенталне и западне културе, ово је пример. Овај пројекат је повезао историјску културу региона са временском линијом садашњости, који садржи и оријенталну атмосферу и међународни стил живота. Без обзира да ли носите најмодернију италијанску одећу или Сузхоу Цхеонгсам, то би се уклопило у простор.

Име пројекта : Su Zhou, Име дизајнера : Guoqiang Feng and Yan Chen, Име клијента : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Стамбена Кућа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.