Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан И Бар

WTC Effingut

Ресторан И Бар Дизајнери морају експериментирати са различитим концептима у дизајну ресторана који могу привући клијентелу и који могу остати свјежи и привлачни будућим трендовима у дизајну. Неконвенционална употреба материјала један је од таквих начина за одржавање покровитеља украшеним. Еффингут је етаблирани бренд у Пиварији који вјерује у ову мисао. Концепт овог ресторана је неконвенционална употреба дијелова мотора за амбијент. Преноси однос између страсти младости и спој локалног контекста Пунеа и пивске културе Немачке. Позадина шанка рециклиране свјећице је још једна карактеристика декора

Име пројекта : WTC Effingut, Име дизајнера : Ketan Jawdekar, Име клијента : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Ресторан И Бар

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.