Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Little Kong

Лампа Литтле Конг је серија амбијенталних сијалица која садржи оријенталну филозофију. Оријентална естетика посвећује велику пажњу односу виртуалног и стварног, пуног и празног. Сакривање ЛЕД-ова суптилно у метални стуб не само да осигурава празност и чистоћу сенки, већ и разликује Конг од осталих сијалица. Дизајнери су открили изведиву занат након више од 30 пута експеримената како би савршено представили светлост и разне текстуре, што омогућава невероватно искуство осветљења. База подржава бежично пуњење и има УСБ прикључак. Може се укључити или искључити само махањем рукама.

Име пројекта : Little Kong, Име дизајнера : Guogang Peng, Име клијента : RUI Design & Above Lights .

Little Kong Лампа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.