Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Цоллиер

Eves Weapon

Цоллиер Еве оружје израђено је од 750 каратних ружа и бијелог злата. Садржи 110 дијаманата (20.2цт) и састоји се од 62 сегмента. Сви имају два потпуно различита изгледа: У бочном су погледу сегменти у облику јабуке, а одозго се могу видети линије у облику слова В. Сваки сегмент је подељен у страну да би се створио ефекат опружног оптерећења који држи дијаманте - дијаманти се држе само напетошћу. Ово повољно наглашава блиставост, сјај и повећава видљиви сјај дијаманта. Омогућује изузетно лаган и јасан дизајн, упркос величини огрлице.

Прстен

Wishing Well

Прстен Пошто је у сну посетила башту са ружама, Типпи је наишла на бунар који је био окружен ружама. Тамо је погледала у бунар и угледала одраз ноћних звезда и зељела. Ноћне звезде представљени су дијамантима, а рубин симболизује њену најдубљу страст, снове и наде које је начинила у бунару са жељама. Овај дизајн карактерише прилагођени рез руже, шестерокутни рубин канџасти сет од 14К чврстог злата. Мали листови су изрезбарени како би приказали текстуру природних листова. Трака прстена подржава раван врх и закривљена је мало према унутра. Величине прстена морају се математички израчунати.

Торба Тоте

Totepographic

Торба Тоте Топографски дизајнирана торба за тоте, која служи као лагана торба, посебно током оних напорних дана проведених у куповини или извршавању налога. Капацитет Тоте торбе је попут планине и може да држи или носи много ствари. Оракаста кост је укупна структура торбе, топографска карта је површински материјал попут горских неравних површина.

Привезак

Taq Kasra

Привезак Так Касра, што значи лук касре, меморија је Сасанијског Краљевства које се сада налази у Ираку. Овај привезак инспирисан геометријом Так касре и величином бивших суверености који је био у њиховој структури и субјективизму, коришћен је у овом архитектонском методу за прављење овог етоса. Најважнији атрибут је то да је модеран дизајн учинио комад изразитим погледом, тако да бочни поглед изгледа као тунел и доноси субјективизам и облик фронталног погледа од којег је начињен лучни простор.

Колекција Женске Одеће

Utopia

Колекција Женске Одеће Иина Хванг је у овој колекцији углавном инспирисана облицима који су симетрични и асиметрични са додиром ундергроунд музичке културе. Курирала је ову колекцију на основу свог кључног тренутка самоогрљаја, како би створила колекцију функционалних, а опет апстрактних одевних предмета и додатака који ће уобличити причу о њеном искуству. Сваки принт и тканина у пројекту су оригинални и углавном је користила ПУ кожу, сатен, Повер Масх и Спандек за базу тканина.

Огрлица И Минђуше

Ocean Waves

Огрлица И Минђуше Огрлица од океанских валова предиван је комад савременог накита. Темељна инспирација дизајна је оцеан. Пространост, виталност и чистоћа кључни су елементи пројицирани у огрлици. Дизајнер је употријебио добар баланс плаве и бијеле боје да представи визију прскања таласа океана. Ручно је израђен од 18К бијелог злата и обложен дијамантима и плавим сафиром. Огрлица је прилично велика, али нежна. Дизајниран је тако да се уклапа у све облике одијела, али више је погодан да буде упарен са деколтеом који се неће преклапати.