Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Наочале

Mykita Mylon, Basky

Наочале Колекција МИКИТА МИЛОН је направљена од лаког полиамидног материјала који има изванредну индивидуалну прилагодљивост. Овај специјални материјал ствара се слој по слој захваљујући техници селективног ласерског синтеровања (СЛС). Понављајући традиционални округли и овални округли облик наочала панто који је био модеран 1930-их, модел БАСКИ додаје ново лице овој колекцији наочала која је првобитно дизајнирана за употребу у спорту.

Име пројекта : Mykita Mylon, Basky, Име дизајнера : Mykita Gmbh, Име клијента : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Наочале

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.