Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кафић

Perception

Кафић Овај мали топли дрвени кафић налази се на углу раскрснице у тихом кварту. Централизована зона отворене припреме чини чисто и богато искуство наступа бариста посетиоцима свуда где је седиште или стол у кафићу. Стропни објект назван „Дрво за сенчење“ почиње са задње стране зоне за припрему и покрива зону купаца како би створио целокупну атмосферу овог кафића. Даје необичан просторни ефекат посетиоцима, а такође постаје медиј за људе који желе да се изгубе у мислима са укусима кафић.

Име пројекта : Perception, Име дизајнера : Haejun Jung, Име клијента : Perception.

Perception Кафић

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.