Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Веб Дизајн И Ук

Si Me Quiero

Веб Дизајн И Ук Веб локација Си, Ме Куиеро представља простор који помаже да будемо сами. Да би се спровео пројекат, требало је обавити интервјуе и истражити социјални и културни контекст у вези са женама; своју пројекцију у друштву и са собом. Закључено је да ће веб бити пратња и да ће се изводити приступом љубави према себи. У дизајну се огледа једноставност са неутралним тоновима користећи црвене контрасте како би се скренула пажња на одређене акције, боје марке марке које је објавио клијент. Инспирација је потекла из уметности конструктивизма.

Име пројекта : Si Me Quiero, Име дизајнера : Ana Ramirez, Име клијента : Little Red studio.

Si Me Quiero Веб Дизајн И Ук

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.