Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Аутономни Мобилни Робот

Pharmy

Аутономни Мобилни Робот Аутономни навигацијски робот за болничку логистику. То је систем услуга за производе који обавља сигурне ефикасне испоруке, смањујући шансе здравственог радника да буде изложен оболијевању, обуздавајући пандемијске болести између болничког особља и пацијената (ЦОВИД-19 или Х1Н1). Дизајн помаже у управљању испорукама у болницама са лаким приступом и сигурношћу, користећи једноставну интеракцију корисника путем пријатељске технологије. Роботске јединице имају могућност да се самостално крећу у затвореном окружењу и синхронизују проток са сличним јединицама, омогућавајући заједнички рад роботског тима.

Име пројекта : Pharmy, Име дизајнера : ARBO design, Име клијента : ARBO design.

Pharmy Аутономни Мобилни Робот

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.