Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Премиум Бренд За Децу

Lady Already

Премиум Бренд За Децу Луксузна плетива за девојчице израђена је од најквалитетније пређе од кашмира и вуне добивене од најбољих светских произвођача. Креатор верује да је свака млада девојка сјајна и да јој је потребно посебно окружење да би блистало и изазвало весеље. С ентузијазмом ради на томе да се ваша драгоцена сићушна дама осећа сјајно у свом новом плетеном платну. Увек најбоље ради креирајући савршене одеће како би исказала стил и индивидуалност ваше мале даме. Тако плетиво чини да се девојке осећају невероватну љубав, бригу и ситну чаролију у сваком штиклу меког и свиленог луксузног плетива

Име пројекта : Lady Already, Име дизајнера : Elena Starostina, Име клијента : Elena Starostina.

Lady Already Премиум Бренд За Децу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.