Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брендирање

Cut and Paste

Брендирање Овај комплет алата за пројекат, Цут анд Пасте: Спречавање визуелног плагијата, бави се темом која може утицати на све у индустрији дизајна, а ипак је визуелни плагијат тема о којој се ретко расправља. Ово може бити због двосмислености између преузимања референце са слике и копирања са ње. Стога, оно што овај пројекат предлаже јесте да се подигне свест о сивим зонама које окружују визуелни плагијат и да се ово постави на чело разговора о креативности.

Име пројекта : Cut and Paste, Име дизајнера : Lisa Winstanley, Име клијента : Lisa Winstanley.

Cut and Paste Брендирање

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.