Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сладолед

Sister's

Сладолед Ово паковање је дизајнирано за компанију Систерс Ице Цреам. Дизајнерски тим покушао је да искористи три даме које подсећају на произвођаче овог производа, у облику веселих боја које потичу од укуса сваког сладоледа. У сваком дизајну окуса, облик сладоледа користи се као коса лика, што представља занимљиву и нову слику амбалаже за сладолед. Овај дизајн је, у свом новом облику, привукао велику пажњу међу конкурентима и остварио велику продају. Дизајн покушава да створи оригинално и креативно паковање.

Име пројекта : Sister's , Име дизајнера : Azadeh Gholizadeh, Име клијента : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Сладолед

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.