Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Управљачки Центар

Functional Aesthetic

Управљачки Центар Изазов дизајнирања овог Аеродромског контролног центра јесте ефикасно прилагођавање густо опремљених техничких простора, смањивање логистичких сметњи од неочекиваних догађаја и коначно усавршавање рада контролног центра. Простор се састоји од 3 функционална подручја: Дневна зона управљања и операција, Уред руководиоца операција и зона за управљање у хитним ситуацијама. Карактеристични плафон и зидни панели од екструдираног алуминијума су различите архитектонске карактеристике које удовољавају и потребама звука, осветљења и климатизације простора.

Име пројекта : Functional Aesthetic, Име дизајнера : Lam Wai Ming, Име клијента : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Управљачки Центар

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.