Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стол Који Се Може Претворити У Кревет

1,6 S.M. OF LIFE

Стол Који Се Може Претворити У Кревет Главни концепт био је коментарисати чињеницу да се наши животи смањују како би се уклопили у скучени простор наше канцеларије. На крају сам схватио да свака цивилизација може имати веома различиту перцепцију ствари у зависности од свог друштвеног контекста. На пример, овај би стол могао да се користи за сиесту или за неколико сати сна ноћу у оне дане када се неко бори да испуни рокове. Пројект је добио име по димензијама прототипа (2,00 метра и 0,80 метра ширине = 1,6 цм) и чињеници да рад непрестано заузима све више простора у нашем животу.

Име пројекта : 1,6 S.M. OF LIFE, Име дизајнера : Athanasia Leivaditou, Име клијента : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Стол Који Се Може Претворити У Кревет

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.