Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Чајник

Unpredictable

Чајник У будућности ће корисничко искуство играти све важнију улогу у дизајну производа. Како сваки потрошач има своје јединствене карактеристике, потребно је узети у обзир осећај потрошача према свим аспектима како би се дизајнирали хуманизовани производи. Концепт овог дизајна је подстаћи кориснике да дизајнирају свој чајник у складу са својим смислом и маштом. Демонтажом и поновним састављањем различитих флексибилних компоненти корисници могу променити изглед чајника и помоћу метода што доноси много забаве у свакодневном животу.

Име пројекта : Unpredictable, Име дизајнера : zhizhong, Име клијента : .

Unpredictable Чајник

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.