Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Шаблоне За Цртање

insectOrama

Шаблоне За Цртање ИнсецтОрама је скуп од 6 предложака за цртање који садрже 48 облика. Деца (и одрасли) могу их користити за цртање имагинарних створења. Супротно већини шаблона за цртање, инсецтОрама не садржи комплетне облике већ само делове: главе, тела, шапе ... Наравно делове инсеката, али и делове других животиња и људи. Коришћењем оловке на папиру можете уочити бесконачни низ створења, а затим их обојати.

Име пројекта : insectOrama, Име дизајнера : Stefan De Pauw, Име клијента : .

insectOrama Шаблоне За Цртање

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.