Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Шаблоне За Цртање

insectOrama

Шаблоне За Цртање ИнсецтОрама је скуп од 6 предложака за цртање који садрже 48 облика. Деца (и одрасли) могу их користити за цртање имагинарних створења. Супротно већини шаблона за цртање, инсецтОрама не садржи комплетне облике већ само делове: главе, тела, шапе ... Наравно делове инсеката, али и делове других животиња и људи. Коришћењем оловке на папиру можете уочити бесконачни низ створења, а затим их обојати.

Име пројекта : insectOrama, Име дизајнера : Stefan De Pauw, Име клијента : .

insectOrama Шаблоне За Цртање

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.