Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларија

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Канцеларија Користећи се структуралним и формалистичким квалитетама гипс картона, бела мрежа се прекрива у сиву позадину. Бијеле линије су формиране тако да служе различитим функцијама унутрашњости (библиотека, расвјета, ЦД-ови, полице и столови). Овај концепт потиче из холистичке филозофије дизајна и такође има утицаја из теорије хаоса.

Име пројекта : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Име дизајнера : Athanasia Leivaditou, Име клијента : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Канцеларија

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.