Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кабаница

UMBRELLA COAT

Кабаница Овај кабаница је комбинација кишног капута, кишобрана и водоотпорних панталона. У зависности од временских услова и количине кише, она се може прилагодити различитим нивоима заштите. Његова јединствена карактеристика је што комбинује кабаницу и сунцобран у једном предмету. Са кишобраном кабаницом руке су слободне. Такође, може бити савршен за спортске активности попут вожње бицикла. Поред тога у гужви на улици не наилазите на друге кишобране јер се капуљача за кишобран протеже изнад рамена.

Име пројекта : UMBRELLA COAT, Име дизајнера : Athanasia Leivaditou, Име клијента : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Кабаница

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.