Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода

Furniture of positive emotions

Комода То је комода у комоди, која се састоји од два различита производа - комода са вратима и комода са фиокама. Необична врата учинила су комоду потпуно функционалним, а отварање врата је попут ракова са отвореним канџама. Јединствен намештај, који доноси радост. Једноставно за производњу. Дајте илузији покрета. Нема другог аналога за овај намештај.

Име пројекта : Furniture of positive emotions, Име дизајнера : Viktor Kovtun, Име клијента : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Комода

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.