Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Намештај За Кућу И Канцеларију

Flying Table

Намештај За Кућу И Канцеларију Јединствен намештај, који доноси радост. Једноставно за производњу. Дајте илузији покрета. Нема другог аналога за овај намештај. На први поглед се може замислити да стол неће стајати и да ће одмах пасти, али, комбинујући три главна детаља: метални оквир, ормар с фиокама и горњи део стола, конструкција је постала стабилна и тврда. Ова идеја се може користити са орманом, кабинетом и другим стварима. Сви производи доносе летећу илузију.

Име пројекта : Flying Table, Име дизајнера : Viktor Kovtun, Име клијента : Xo-Xo-L design.

Flying Table Намештај За Кућу И Канцеларију

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.