Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Намештај За Кућу И Канцеларију

Flying Table

Намештај За Кућу И Канцеларију Јединствен намештај, који доноси радост. Једноставно за производњу. Дајте илузији покрета. Нема другог аналога за овај намештај. На први поглед се може замислити да стол неће стајати и да ће одмах пасти, али, комбинујући три главна детаља: метални оквир, ормар с фиокама и горњи део стола, конструкција је постала стабилна и тврда. Ова идеја се може користити са орманом, кабинетом и другим стварима. Сви производи доносе летећу илузију.

Име пројекта : Flying Table, Име дизајнера : Viktor Kovtun, Име клијента : Xo-Xo-L design.

Flying Table Намештај За Кућу И Канцеларију

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.